Bahçeye girdi, dehşeti yaşadı! Çocuğu bu hale getirdi

Adana'da çeşmeden su içtiği için dayak yediğini iddia eden 10 yaşındaki Muhammet E. B.'nin siteye hırsızlık yapmak için girdiği ortaya çıktı. Hırsızlıktan 5 suç kaydı olduğu öğrenilen Muhammet E.B.'nin tedavi gördüğü hastaneden kaçtığı öğrenildi.

Son Güncelleme:

Olay, dün akşam saatlerinde Adana'nın  Seyhan İlçesine bağlı  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli Muhammet E. B., su içmek istediği için T.Y. tarafından sopayla dövüldü. 

Olayı gören diğer apartman sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.Muhammet E. B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, T.Y.'yi gözaltına aldı.

SİTEYE HIRSILIK YAPMAK İÇİN GİRMİŞ

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, Suriyeli çocuğun arkadaşlarıyla birlikte bölgede bulunan ev ve işyerlerinden hırsızlık yapmaya çalıştığı Muhammet E. B.'nin yine hırsızlıktan 5 sabıkası olduğunu saptadı.

ÇEŞMEYİ YAKMAYA ÇALIŞTILAR

Olaydan önce Muhammet E.B.'nin apartman altında bulunan bir depodan hırsızlık yaparken yakalandığı söyleyen Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Necati Kipçak, "Bu bölgede 10-12 kişilik gruplar halinde geziyorlar. Dün muhtarlık binası önünde bulunan çeşmeyi yakmaya çalıştılar. Ben engel olmak istedim, bana küfrederek kaçtılar. Sürekli evlere ve işyerlerini soyuyorlar" dedi.

Muhammet E. B.'nin ayrıca tedavi için götürüldüğü Adana Şehir Hastanesi'nden de kaçtığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber