Sadece birkaç günde tığ gibi olmak isteyenlere müjde! Sabah çaya iki tane ekleyen fazla kilolardan nefes alır gibi kurtuluyor

Galerinin tamamı için tıklayınız

Çayın içerisine eklenmesi ile çayın faydalarını güçlendiren ve kendine has bazı sağlıklı etkiler sunana bu gıda şüphesiz ki karanfilden başkası değil. Ağız kokusundan baş ağrısına pek çok sağlık sorununa iyi gelen karanfil bunların yanı sıra kilo vermeye de yardımcı olur.

Karanfilin çayın içerisine eklenmesi doğal bir antioksidan görevi görerek vücuttan toksin atılmasını sağlar. Vücudu koruyan karanfilli çay zararlı serbest radikallerle savaşır ve hem dönemsel hastalık riskini hem de kansere yakalanma riskini düşürebilir. Karanfilli çayın tüketilmesi aynı zamanda hazımsızlık ve gaz gibi sindirim şikayetlerini gidermeye de yardımcıdır.

Karanfilli çay tüketmek bazal metabolizmanın da hızlanmasını sağlar. bu sayede enerji yakımı hızlanır ve kısa süre içerisinde fazla kilolardan kolayca kurtulabilirsiniz. Sabahları aç karnına içeceğiniz çaya iki adet karanfil ekleyerek bu faydalarından yararlanabilirsiniz.