Robot süpürgeler ne kadar güvenilir?

Robot süpürgeler son yıllarda evlerimizde yerini aldı. Özellikle de zaman kazandırması ve pratik oluşuyla çokça tercih ediliyor. Ancak geçtiğimiz günlerde bir evde aniden patlayan bir robot süpürge tartışmalara neden oldu.

Son Güncelleme:

Robot süpürge bomba gibi patladı, yangın çıkardı. İstanbul Maltepe'de bir evde kullanılan robot süpürge 2'şer dakika arayla bomba gibi patlamış, maddi hasara neden olmuştu. Robot süpürgenin alev alev yanması beraberinde birçok soru işareti oluşturdu.

Peki robot süpürge neden patlar? Yanıtı servis yetkilileri verdi. Özellikle de tamir işlemleri yetkili bir serviste yaptırılmalı. Robot süpürgeler her ne kadar hayatımızı kolaylaştırsa da, kullanırken dikkat edilmeli.

13 gündür aranan Rojin Kabaiş'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! Önce tehdit ettiler sonra kurşunladılar! Suç makinesi oto hırsızları yakalandı: 3 kişi tutuklandı Tabuttan ses gelince ölmediği anlaşılan vatandaşın nabzının attığı görüntüler ortaya çıktı İlaç hırsızları kamerada Hatasını fark etti, düzeltip kameraya işaret yaptı