Rize'de tamir ettirdiği telefonun bataryası elinde patladı

Rize'de telefonunun bataryası şişen bir kişi tamirciye giderek batarya değiştirdi. Telefon tamircisinin uyarılarına aldırış etmeyen şahıs bozulan bataryayı almak istedi. Tamircide konuştukları sırada ısınan bataryanın patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Elindeki telefonun bataryasını değiştiren işletme sahibi Gökhan Akyıldız, müşterinin ısrarı üzerinden telefondan çıkardığı bataryayı kendisine verdi. Bu esnada müşterinin telefonuna ekran bandı takmasını istemesi üzerine işletme sahibi Akyıldız çalışma masasına yöneldi ve bu sırada dükkan içerisinde olan oldu. Telefondan çıkarılan şişerek deforme olmuş batarya bir anda patladı. Şans eseri patlamadan önce müşterinin bataryayı yere atması üzerine kendisine zarar gelmezken, işletme içerisinde kısa süreli panik yaşandı.

Kaynak: İHA

Tavuklarla yetişen güvercinin kendini tavuk zannettiği anlar viral oldu Trabzon'da dolmuşçu ve öğrenci kavgasının başlama görüntüleri ortaya çıktı! Bünyamin Sürmeli uyardı, Türkiye'ye yeniden çöl tozu geliyor! 4 Kulakla doğan kedi Midas büyüdü TikTok Türkiye'de yasaklanacak mı? MAM-T atışı yapan AKSUNGUR SİHA'dan tam isabet