Rekora doymayan 'gram altın' için İslam Memiş'ten son ikaz: Bu tren de kaçarsa... O seviyeye dikkat!

Finans analisti İslam Memiş, gram altın yatırımcısına yeni bir uyarı yaptı. Memiş, gram altın almak için 'son tren'in tarihini ve seviyesini açıklayarak, elinde TL bulunduranların yatırım yapmasının daha kazançlı olacağını öngördüğü aracı da açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Büyük tufana hazırlan!' başlıklı videosunda, gram altın, ons altın, gram gümüş, ons gümüş, dolar, euro, Borsa İstanbul tahminlerini sıraladı.

İslam Memiş, yaz aylarında gerçekleşmesini beklediği 'ekonomik kriz' iddiasında bulundu.

Memiş, elinde gram altın bulunduran ya da yeni yatırım yapma düşüncesi olanlara da seslenerek uyardı. 'Gram altın yatırımı için tren kaçtı mı?' sorusunun yanıtını verdi.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını altını çizen İslam Memiş'in değerlendirmeleri şöyle:

"Borsa İstanbul 4907 puanda. Biraz toparlanma, yani 5000 seviyesi üzerinde ataklar olabilir, bant aralıklarında 4880 puan seviyesi kritik destek seviyesi, kırılırsa 4500'e kadar alanımız var, orta ve uzun vadede yine pozitif beklentimizi devam ettiriyoruz. Yani orta ve uzun vadede 6000 puanı bekliyoruz. Dar bant aralığına sıkıştı borsa. Burada bir karar mekanizması var. Hedef 4500 puan mı, tekrar 5050 puan destek seviyesine yerleşecek mi? Hem yatırımcılar tarafında hem de piyasa tarafında bir kararsızlık var. Benim öngörümdeki rakamsal değerde bir değişiklik yok. 4500 destek seviyesini hala beklemeye devam ediyorum. Seçimlere kadar olan süreç içinde 4500 puan seviyesi benim radarımda. Bu kötü bir şey değil. Küresel borsalardaki olumsuz etkileşimin yansıması. Uzun vadede pozitif beklentimi devam ettiriyorum."

İslam Memiş, borsa değerlendirmesinin ardından önce dolar ve euro için 'rekor' tahminini aktardı ardından gram altın ve gram gümüş yatırımcısını tarih vererek uyardı.

Kaynak: Haber Global TV