Real Madrid'de küskünler ordusu genişledi: Arda Güler yalnız değil, homurtular artıyor

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti takımın oyununu bozmalarına rağmen 'hiyerarşi'ye sığınarak bazı oyunculara ayrıcalık sağlarken hak eden oyuncular ise kenarda çürüyor.

Son Güncelleme:

Bu isimlerden birinin Arda Güler olduğunu biliyoruz. Takımın orta sahası organize olmakta zorlanırken bu işi yapabilecek Mordic'le birlikte iki isimden biri. Modric'i bile genelde kenarda oturtup Arda Güler'i ise unutan Ancelotti, hiçbir teknik becerisi olmayan Camavinga, Tchouameni ve Valverde ile koskoca Real Madrid'i sıradan bir takım haline getirmeyi tercih ediyor.

Maçları genelde tek farkla ya da ikinci yarının sonlarında kazanabilen Real Madrid, bu sezon 3 deplasmanda puan bıraktı.

Haftaya Barcelona ile El Clasico'ya çıkacak olan Real Madrid'in bu maçta yaşayacağı bir kayıp zaten homurtuların nedeni olan Carlo Ancelotti'nin koltuğunun sallanmasına neden olacak.

Vinicius ile Mbappe arasındaki 'süper' uyumsuzluğa rağmen bu oyuncularda ısrar eden Ancelotti, Rodrygo'yu bir yedek kulübesi oyuncusuna çevirmeyi başarırken Endrick ise La Liga'da sadece 10 dakika süre alabildi.

Çözümleri elinde olmasına rağmen yanlışlarında ısrar eden Ancelotti'nin yanlış yönetimi sayesinde takımda küskünler ordusu her geçen gün artıyor.

Devre arasında Rodrygo, Arda Güler ve Endrick'in bu haksızlıklara daha fazla tahammül edemeyip takımdan ayrılmayı talep etmesi kimseyi şaşırtmayacak.

Arda Güler'in yeniden oynayabilmesi için geriye 5 maç kaldı!

Carlo Ancelotti'nin inadı yüzünden forma şansı bulamayan Arda Güler artık milli aranın gelmesini ve yeniden forma giymeyi bekliyor.

Karadağ ve İzlanda maçlarında bir kez daha parlayan milli futbolcuya yine şans vermeyen Ancelotti, kilometrelerce uzaktan gelen ve hiç dinlenemeyen Valverde'yi sahaya sürdü.

Artık oynama umudu iyice azalan Arda Güler'in ara transferde takımdan ayrılmayı düşünmeye başlayacağını iddia eden İspanyol gazeteleri, İtalyan teknik adama da tepki gösterdi.

Oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Real Madrid zar zor maç kazabilirken bu sezon hiçbir maçı kolay bir galibiyetle tamamlayamadı.

Sonraki Haber