Polislere Babalar Günü sürprizi: Araçlarını ihbar ettiler

Erzurum'da Kurban Bayramı'nda uygulama noktalarında nöbetçi olan polislere aileleri tarafından sürpriz Babalar Günü kutlaması yapıldı.

Son Güncelleme:

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personellerince kentte bulunan uygulama noktalarında görev yapan personellerin ailelerine ulaşıldı. Aileler evlerinden tek tek alındıktan sonra bindikleri otobüsler şüpheli araç olarak telsizden anons edildi. Görevli polisler her şeyden habersiz bir şekilde şüpheli olarak anons edilen araçları kontrol noktalarında durdu. Ancak araçlardan hiç beklemedikleri şekilde çocukları ve eşleri indi. Sürpriz Babalar Günü kutlaması görevli polisleri bir anda şaşırttı. Buluşmalarda duygu dolu anlar yaşandı.

Ölümden döndü: Rüzgarlı havada yerinden çıkan pencerenin düşüşü kamerada 46 farklı suç kaydı olan kadın yakalandı: Bir de el hareketi çekti Hemcinsini bir anda hızlıca yiyen yılanın görüntüleri viral oldu Otobüse engel oluyordu, el birliğiyle kaldırıldı Elektrik trafosunun neden olduğu yangın tarlaya sıçradı Beykoz'da tedirgin eden anlar: Dumanlar yükseldi, yolcular tahliye edildi