Polisin dikkatiyle 1 kilo kokain ele geçirildi

İzmir'de polisin takibe alıp otogarda durdurduğu şüphelinin çantasında özel eğitimli narkotik köpeği 'Layka' ile yapılan aramada ayakkabı kutusu içinde 1 kilo 90 gram kokain ele geçirildi. Şüpheli A.K., gözaltına gözaltına alındı.

Son Güncelleme:

İzmir İl Emniyet müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. İzmir Otogarı'nda operasyon düzenleyen ekipler A.K.'yi durdurdu. Şüphelinin çantasında narkotik köpeği 'Layka' ile yapılan aramada ayakkabı kutusu içinde 1 kilo 90 gram kokain ele geçirildi. A.K., gözaltına alındı. A.K.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Gezintiye çıktığı kayığına atlayan ilginç canlı şaşırttı Bebek için endişelenen kedinin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Bahçede koşuşturduğunu görenler şaşırdı, yemek arayan tilki kamerada Bu tosunun fiyatı da ağırlığı da bir otomobil kadar: Tam 1,6 ton Kış uykusundan uyanan ayılar arı kovanlarını parçaladı organik balı yedi Yanına kadar gelen sincabı elleriyle besledi