Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın dikkat çeken görüntüsü: Başına poşet geçirilip adliyeye hayvan nakil aracıyla götürüldü

İstanbul Ümraniye'de polis Şeyda Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı olan şüphelinin adliyeye sevk edildiği görüntüler ortaya çıktı. Katil üzerine çöp poşeti giydirilerek hayvan nakil aracıyla adliyeye götürüldü.

Son Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de, 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, polise silahlı saldırı gerçekleşti.

Yakalandığı sırada polisin silahını alan şüpheli ateş açtı. Olayda polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olurken bir polis ile saldırganın annesi de yaralandı.

Yakalanan şüpheli Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevki sırasında katilin dikkat çeken görüntüleri kameralara yansıdı. Saldırgan, üzerine çöp poşeti giydirilerek hayvan taşıma aracıyla adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta şüpheli Yunus Emre G.'nin ifadesinin alınmasına başlandı.

Gecenin sessizliğini şimşekler bozdu: Yüksekova'da gecenin gündüze döndüğü anlar Küçükçekmece’de ilginç kaza! Kamyona çarpmamak isterken... Türkiye'nin en uzun kaydırağı Kütahya'da Olta balıkçıları İzmir için uyarılara aldırış etmedi, yasağı delip geçtiler Yavru köpeklerin karnını doyuran bekçiler yürekleri ısıttı Depremlerden etkilenen Adıyaman'da köy evlerinin inşası sürüyor