Perde arkasını Mete Yarar anlattı! MOSSAD'ın Türkiye kasası nasıl yakalandı?

MOSSAD'ın para kasası olarak bilinen Liridon Rexepi'nin MİT operasyonuyla yakalanmasının perde arkasında yatan önemini Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar Haber Global'de anlattı.

Son Güncelleme:

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), uzun süredir izini sürdüğü MOSSAD'ın para kasası olarak bilinen Liridon Rexepi'yi bu sabah yapılan operasyonla İstanbul'da yakaladı. Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, MİT'in büyük ses getiren operasyonunun önemini Haber Global'de anlattı.

MOSSAD'la birlikte çalışan kişilerin ele geçirilmesi isteniyorsa ya onları yetiştirenlerin ya irtibatta olanların ya malzeme tedariki yapanların ya da para trafiğinin yakalanması gerektiğini belirten Yarar, "Tepedeki köke giderseniz kökten o tanelere ulaşma şansımız çok yüksektir. Bu operasyonun belki diğer operasyonlardan farkı networkü ortaya çıkartmış olması" dedi.

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi