Pendik’te görenleri şoke eden görüntü! Trafiğe böyle çıktılar

Pendik’te motosiklet kullanan bir sürücü, bir arkadaşını omuzlarına oturtarak yolda ilerledi. Motosiklet sürücüsünün koltukta, yolcunun ise sürücünün omuzlarında yolculuk ettiği ilginç anlar görenleri şoke etti. Motosiklette ‘omuz üstünde’ tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Pendik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan ilginç yolculuk görenleri şoke etti. Motosiklet kullanan bir sürücü omuzlarına bir arkadaşını oturtarak yolda ilerledi. Motosiklet sürücüsünün koltukta, yolcunun ise sürücünün omuzlarında yolculuk etmesi ilginç anlara sahne oldu. Hem yolcu hem de sürücü yolculuk esnasında dans etmekten de kendilerini alıkoymadı.

Motosiklette ‘omuz üstünde’ tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi