'Pazartesi ve salı gününe dikkat' diyen İslam Memiş gram altın için uyardı: Benim beklentim...

Finans analisti İslam Memiş, ilk kez net bir gün vererek gram altın ve gram gümüş ile pariteler üzerinden işlem yapan yatırımcıları uyardı. Memiş, panik ve hataya karşı özellikle uyararak rakamsal öngörülerini de açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, pazartesi ve salı gününe dikkat çekerek yatırımcıları almaları gereken pozisyon konusunda uyardı. Haftanın kapanışları sonrası çektiği Youtube videosu ile genel bir değerlendirme yapan İslam Memiş, "Borsa İstanbul 9370 puanda. 9400 direncini hala kıramamakta. Takip ettiğimiz seviye 9400 seviyesi. Bu yorgunluk borsa endeksi tarafında hissedilmeye başlandı. 8700 ve 8400 satışlarını beklemeye devam ediyoruz" dedi.

Memiş, "31 lira üzerine yerleşen bir dolar TL kuru var. Serbest piyasalarda 31.21 lirada dolar TL kuru. Makas aralıkları 10-15 kuruş açılıyor. Dolar endeksinde gerilemeyle euro dolar paritesi ise 1 puan yukarı çıktı. Orta ve uzun vadeli beklentimiz uzun vadeli olduğu için kısa vadeli düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendireceğiz. Euro bu tarafta cazip kalmaya devam ediyor" diye konuştu.

İslam Memiş, borsa ve döviz değerlendirmeleri sonrasında pazartesi ve salı günü beklediği ve yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini söylediği gelişmeyi açıkladı...