Parmaklarınızın şekli kişiliğinizi ele veriyor: Eğer serçe parmağınız bu şekildeyse özellikle dikkat etmelisiniz!

Serçe ve yüzük parmaklarımızın şekli kişilik özelliklerimize dair bazı bilgiler taşıyor. İşte farklı serçe parmak şekillerine göre karakter analiziniz:

1. Şekil: Eğer seçe parmak şekliniz 1. şekildeki gibiyse bu demektir ki siz duygularınızı kolaylıkla paylaşan kişiler değilsiniz. Aslında içten içe duygusal ve çevresini önemseyen biri olsanız da dışarıdan bakıldığında çoğu kişi sizi kibirli sanabiliyor. Oldukça güvenilir ve diğer insanlara yardım etmeye seven birisiniz. 

2. Şekil: Eğer serçe parmak şekliniz 2. şekildeki gibiyse bu demektir ki sizler saygılı ve açık sözlü kişilersiniz. Çok yönlü bir beyniniz var ve kavrama yetenekleriniz ile birden fazla alanda başarılı olma potansiyeline sahipsiniz. Duysal anlamda fazla açık olmanız ise kendinizde en zayıf gördüğünüz nokta.

3. Şekil: Eğer serçe parmak şekliniz 3. şekildeki gibiyse bu demektir ki sizler mücadeleci yapıda kişilersiniz. Herkesle kolayca samimi olmayı sevmiyorsunuz. Başarıya odaklı bir yapınız var ve sorumluluk sahibisiniz. Bu da elinize aldığınız işleri tamamlamadan bırakmamanızı sağlayan bir azim veriyor. Başarılı yapınız ne kadar güçlü olsa da duygusal anlamda çekingen ve yoksun hissettiğiniz zamanlar oluyor.