Özgür Özel: Sayın Bahçeli ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dünkü yazılı açıklamasını değerlendirdi. Özel, "Belli ki Cumhur İttifakı'nda bir sorun var. Metinde hem bir kopuş hem bir sadakat hem bir tehdit barınmış. Sayın Bahçeli ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir" dedi.

Son Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin dünkü yazılı açıklaması hakkındaki soruyu yanıtladı. Özel, "Sayın Bahçeli ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir. Gelsin Türkiye ittifakına katılsın" dedi. 

Özel'in açıklamaları şöyle: 

"Türkiye'nin birinci partisi olduk. İttifak ortağı olmadığı için de kavga edecek kimse yok yanımızda. Belli ki Cumhur İttifakı'nda bir sorun var. Metinde hem bir kopuş hem bir sadakat hem bir tehdit barınmış. Sayın Bahçeli ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir. Gelsin Türkiye ittifakına katılsın. Bizim ittifakımızda bir genel başkan yardımcımızın eşini Sayıştay'a seçtirmek için ricacı olmayız biz. Yargıtay seçimini kitleyip sonra da bize yakın bir yargıcı, savcı yapmak için pazarlık etmeyiz. Biz asgari ücretlinin enflasyona ezdirilmemesi için mücadele ederiz.

Emekliye, asgari ücretliye, buğday üreticisine, çay üreticisine, çiftçilere, emekçilere ve emeklilere sahip çıkacak bir mücadeleye varsa gelsin Türkiye ittifakına katılsın. Kimse bize ittifak falan önermesin. Sayın Bahçeli memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesin. 

Erken seçim Sayın Bahçeli'nin uzmanlık alanıdır. Çağrı yaparsa bakarız."

Sonraki Haber