Otomobil motosiklete çarptı, 'Hızlı ve öfkeli' detayı dikkat çekti: 2 yaralı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir otomobil, kavşaktan dönen motosiklete yandan çarptı. 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı kazada otomobilin camında 'Hızlı ve öfkeli' yazısının bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme:

Ordu'daki kaza, saat 14.00 sıralarında Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi.

Kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen Cemil G., (48) kontrolündeki otomobil, kavşaktan Samsun istikametine dönüş yapan Deniz Yusufcan Aksoy idaresindeki motosiklete yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet, kaldırımda yürüyen Zeliha Duyar’a çarptı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Aksoy ile Zeliha Duyar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Kurye olarak çalıştığı öğrenilen Aksoy’un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Otomobil sürücüsü Cemil G., polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan otomobilin arka camında ‘Hızlı ve öfkeli’ yazısı olduğu görüldü. 

KIRŞEHİR'DE 2 EVE SALDIRIDA 3 KİŞİYİ YARALAYAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Kırşehir'de 2 ayrı eve silahlı saldırı düzenleyip, 1'i ağır 3 kişiyi yaralayan 2 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Olay, dün sabah saatlerinde Dedeli köyünde meydana geldi. İddiaya göre; Sultan Tekbıçak (65) ile oğlu Musa Tekbıçak'ın (45) oturduğu eve kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tüfekle ateş edildi. Daha sonra aynı kişiler, köyde kahvehane işleten Veysel Uçar'ın yaşadığı eve tüfekle saldırıda bulundu. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Uçar'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Çalışma başlatan jandarma, araçla köyden kaçan şüphelilerin Ö.G. ve D.U. olduğunu belirleyip, gözaltına aldı. 2 şüpheli, sorgularında suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber