ÖSYM son dakika açıkladı! Sağlık Bakanlığı KPSS 2022/5 tercih sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları son dakika açıklandı. KPSS 2022/5 10 bin personel alımı tercihleri 15-22 Mart 2022 tarihlerinde alınmıştı. Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için KPSS-2022-5 tercih sonuçları belirleyici olacak.

Son Güncelleme:

KPSS 2022/5 tercih sonuçları son dakika gelişmeleri adayların gündeminde yer almaya devam ediyor. ÖSYM duyurularını takip eden adaylar, Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı tercihlerini gerçekleştirdi. Sırada da sonuçlar bulunuyor. KPSS-2022/5 Tercih Kılavuzu ile belirlenen tarihlerle gözler nisan ayına çevrildi. 22 Mart 2022 tarihinde biten tercihler için "KPSS 2022 5 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak" sorusu yanıt arıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte personel alımına dair detaylar...

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ÖSYM'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'KPSS-2022/5 Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı.

15-22 Mart tarihleri arasında tercihlerini aldığımız KPSS 2022/5 Sağlık Bakanlığının 10 bin sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme sonuçları http://sonuc.osym.gov.tr adresimizde açıklanmıştır. Sonuçların sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim.'

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLAMASI

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber