Ölümden saniyeler ile kurtulan adam: ''Allah korumuş''

Mersin Erdemli ilçesinde saniyelerle ölümden kurtulan motosikletli kamerada.

Son Güncelleme:

Mersin Erdemli ilçesinde korkunç kaza... Motosiklet devrilince, sürücünün kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı Koyuncu Mahallesi Güzeloluk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, caddede motosikletle seyir halinde olan bir sürücü, yanından kamyonet geçerken dengesini kaybederek yola savruldu. Kamyonet ve arkasından gelen minibüsten son anda kurtulan genç sürücü, kazayı yara almadan atlattı.

O anları gören çevre esnafı ise hemen yardıma koştu.

Görüntüler ise anbean kameraya yansıdı.

''ALLAH KORUMUŞ''

Kaza anını görenlerden Hıdır Seven, "Sürücü motorun hakimiyetini kaybetmiş ve devrilmiş. Biz de kazayı görünce olay yerine gittik. Kamyonun altında kalabilirdi, Allah korumuş" dedi.
Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. O anlarda sürücünün kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtulduğu yer aldı.

MERSİN'DE TIRDA SIKIŞTI!

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında tırda sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı. Ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Remzi Dal yönetimindeki 02 BC 754 plakalı tır, GMK Bulvarı Kazanlı ışıklarında aynı yönde giden başka bir tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Dal, aracın şoför mahallinde sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Tırda sıkışan Dal için çalışma yapan itfaiye ekipleri, sürücüyü bulunduğu yerden çıkardı. Ağır yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Yarın mezarı açılacak! Cem Garipoğlu'nun mezarının çevresinde demir bariyerli önlem Zonguldak'ta heyelan! Güvenlik kamerası tarafından kaydedildi Yürekleri ağza getiren kaza! 1 ağır 3 kişi yaralandı Düşük ayarlı altınla dolandırıcılık: 2 kişi tutuklandı SOLOTÜRK ve Akıncı'dan nefes kesen gösteri Dolmuş sürücüsünün tepki çeken görüntüsü: Hem araç kullandı hem de...