Ölmek üzere olan öğrencinin hayatını kurtardı o anlar kamerada

Bursa'da bir öğretmen, 2 tane bozuk para yutan ve boğulmak üzere olan öğrencinin hayatını kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Osmangazi ilçesinde bulunan 1. Murat Okulu'nda eğitim gören Norveç vatandaşı Ezdın Khalıd Abdulrahım, elinde bulunan 2 tane 1 liralık metal parayı yuttu. Çocuğun yuttuğu paralar nefes borusunu tıkayınca nefes alamamaya başladı. Çocuk, öğretmeninden yardım istedi, öğretmeni de yan sınıfta bulunan öğretmen İbrahim Eroğlu'ndan yardım istedi. Öğretmen Eroğlu, boğulmak üzere olan çocuğa Heimlich manevrası yaparak boğazındaki paraları dışarı atmasını sağladı.

Kaynak: İHA

Gözünü dönere diken Yunanlılara Türk dönercilerden yanıt: "Çaldırmayız" Artan talep bungalovda iştahları kabarttı: Sektör temsilcileri dolandırıcılık için uyarıyor Türkiye ve Kuveyt arasında 6 anlaşma! Erdoğan'dan İslam dünyasına 'Filistin' çağrısı Meteoroloji uyarmıştı! Elazığ'da sağanak zor anlar yaşattı Bolu'daki Gölköy Barajı'ndan sevindiren haber: Doluluk seviyesi arttı Sürüden ayrılan dana drenaj kuyusuna düştü: İtfaiye ekipleri seferber oldu