Oğluna modellik yaparak gündem olan Melisa nineden acı haber

Amasya'nın Göynücek ilçesinde tasarımcı oğlu Murat Mutlu Karaduman'a modellik yaptığı görüntüleri basında ve sosyal medyada büyük ilgi gören 79 yaşındaki Melisa nineden acı haber geldi. Karaduman oğluyla ekran karşısına geçtikten 10 gün sonra astım atağı geçirerek hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Duvar halısı, perde ve yatak örtüsü gibi eşyalardan beğenilen kostümler tasarlayıp sosyal medyada paylaşan evladından gelen modellik isteğini kırmayan anne, objektiflerin karşısına geçmişti.

Mankenlere taş çıkartan çekimlerin yorucu olmasına rağmen keyifle pozlar veren 79 yaşındaki Melisa Karaduman, “Bize güzel bir anı oldu” demişti.

Geçen cuma günü evinde geçirdiği astım atağı sonucu hayatını kaybetmesi üzerine son yolculuğuna uğurlanan Melisa nineden geriye verdiği pozlar hatıra olarak kaldı.

Rojin’in cesedi otopsiye gönderildi Polisten sanayi sitesinde drifte para cezası Metrobüste doğum anı araç içi kamerasına yansıdı Yangın ormanlık alana sıçradı! Yaralanan kaplumbağayı itfaiye kurtardı Konya'da bir giyim mağazası canlı manken kullandı, görüntüler gündem oldu Yüzük takma bahanesiyle kuyumcu soygunu: O anlar kamerada