Nisanur bebek cinsel istismar sonucu ölmüştü! Anne "Kızımla birlikte 30-40 kişiyle birlikte olduk" demişti! Kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı

"BASKIDAN DOLAYI BÖYLE BİR İFADE VERDİM"
Duruşmada mahkeme başkanı, sanık Meryem Ö.’ye, “Emniyette ve savcılıkta, 3 sanığın farklı zamanlarda siz ve kızınız R.Ö. ile cinsel ilişkiye girdiğini söylemişsiniz bunlar doğru mu? diye sordu. Meryem Ö., “Ben kimseyle parayla ilişkiye girmedim. Bunların hepsi yalan. Nisanur’un ölümünden sonra psikolojim çok bozuktu. Emniyette ve savcılıkta baskıdan dolayı böyle bir ifade verdim. Bir anne kızını satar mı? Ben öyle bir şey yapmadım. Ayrıca bu belirtilen sanıklarla büyük kızımın uyku ilacı verilerek, cinsel istismar konusu da olmadı. Savcılıkta ve emniyette verdiğim ifadeleri kabul etmiyorum" dedi.

"İLK İFADEDE KENDİMDE DEĞİLDİM"
Mahkeme başkanı bu kez de Meryem Ö.’ye, savcılık ifadesini hatırlatarak, “Kızımla birlikte 30-40 kişiyle birlikte olduk' demişsiniz neler söyleyeceksiniz?" diye sordu. Meryem Ö., “Böyle bir şey yok ve olamaz, bunların hepsi yalan. R.Ö. hala kardeşinin öldüğünü bilmiyor. Ben ilk verdiğim ifadelerde kendimde değildim, kendimi yeni yeni topluyorum" diye cevap verdi.