Niğdeli damat ile Kamerunlu gelinin ilk görüşte başlayan aşkı

Kamerun’dan İstanbul’a eğitim için gelen Fadhila Seren ile yazılım mühendisi Nuh Emrah Seren, gezginlerin gittikleri ülkeleri tanımak ve yabancı dillerini geliştirmek için kurulan bir sitede tanıştı.

Son Güncelleme:

Farklı kültürlere rağmen büyük bir aşkla birbirine bağlı olan çift tanışma hikayelerini anlattı. Niğde’ye gelin gelen Fadhila Seren arkadaşı sayesinde kullanmaya başladığı uygulama ile Nuh Emrah Seren’le tanıştığını belirtirken karşılaştıkları ilk gün evlenme teklifi aldığını söyledi.

Fadhila Seren; "Aslında sadece gezinmek için o gün uygulamayı Emrah yazdı bana konuştuk bir süre 'uygulamayı siliyorum' dedim ve numaramı istedi, hemen aradı. Öylece konuşmaya başladık ve beni kahve içmeye davet eti. Buluştuktan sonra beni sorgular gibi sorular sordu, kaç çocuk istersin gibi ve 'benimle evlenmek ister misin' dedi ve tanıştıktan 3 ay sonra da evlendik" dedi.

Edirne'de ot yangını: TEM bir süre kapalı kaldı Piknik yapan aile tilkiyi de ihmal etmedi Makas atarak trafiği karıştırdı! Sosyal medyadan paylaştı Tırın dorsesi alevlere teslim oldu 10 dakikada 15 metre börek yedi, altınları kazandı Ordu'da dağ kızağı heyecanı: 500 bini aşkın ziyaretçi