Narin’in cesedinin bulunduğu derede korkunç tesadüf! Muhammed de ölü olarak bulunmuş

Narin Güran’ın cansız bedeni, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra evlerinin yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. O derede korkunç bir tesadüf daha ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Diyarbakır’da vahşi bir şekilde öldürülen Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra evlerine yaklaşık 1.5 kilometre uzağındaki Eğertutmaz Deresi'nin kenarında bulunmuştu.

8 yaşındaki Narin’in köyünde yaşayan Nevzat Bahtiyar, cansız bedeni çuval içinde dere kenarına amca Salim Güran’ın emriyle attığını itiraf etmişti. NOW Ana Haber, Narin’in bulunduğu derede 2007 yılında Diyarbakır merkezde kaybolan 9 yaşındaki Muhammed Çelikbilek’in de cansız bedeninin bulunduğunu ortaya çıkardı.

Ufak çocuğun babası Abdülhakim Çelikbilek, NOW Haber’e konuştu ve evleri ile derenin bulunduğu yerin arasının 25 kilometre olduğunu, bu kadar mesafeyi 9 yaşındaki bir çocuğun gidemeyeceğini söyledi.

Acılı baba, oğlunun boğulduğunu söylediklerini ancak Narin’in olayından sonra sürekli şüphe içinde olduğunu ifade etti.
1 ay içerisinde dosya kapandı. Sadece suda boğulma olarak söylendi. Muhammed'in babası, o çocuğun orada boğulmasının mümkün olmadığını söylüyor. Acılı baba aynı soruları yeniden soruyor. Şuanda şüphe altında olduğunu söylüyor.

Sonraki Haber