Narin'i kim neden öldürdü? Cinayet soruşturmasında son durum: Hediye Güran tutuklandı

Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanmayı bekliyor. 18 dakikalık sır perdesi kafaları karıştırırken abi Baran Güran'dan flaş bir hamle geldi. Öte yandan soruşturmada gözaltına alından yenge ve 2 kuzeni adliyeye sevk edildi. 2 kuzen daha sonra serbest bırakıldı. Suça iştirak şüphesiyle mahkemeye sevk edilen Hediye Güran tutuklandı.

Son Güncelleme:

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolduktan sonra 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

2 KUZEN SERBEST BIRAKILDI

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınıp, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ailenin akrabaları İ.K. ve Ş.K., savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

YENGE TUTUKLANDI

Tutuklu Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran ise suça iştirak şüphesiyle tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Güran için tutuklama kararı çıktı. Böylece tutuklu sayısı 12'ye yükseldi.