Narin Güran'ın babası Arif Güran'dan çarpıcı açıklamalar! Narin'i kim öldürdü?

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın babası Arif Güran, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Küçük kızın cansız bedenini dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ile husumeti olmadığını belirten Güran, "Bir araba sıkıntımız olmuştu ama bu adam bu olaydan sonra her gece gelip benim yanıma oturmuştur. Niye kızımın yerini bildiği halde söylemiyor da, devlet bulduktan sonra söylüyor." diye konuştu.

Son Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın babası Arif Güran CNN Türk'e açıklamalarda bulundu.

"KATİL ORTAYA ÇIKACAK"

Arif Güran'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Devletimiz gereken her şeyi yapıyor, yapmaya da devam ediyor. İnşallah katil kim ortaya çıkacak. Allah razı olsun bir acılı baba için ne gerekiyorsa jandarma onu yaptı. Bu bir soruşturma ve devlet sonuna kadar götürecek. Kim suçlu kim değil göreceğiz. Ben de sizin kadar biliyorum. Ben ifademe başvurduklarında söylediklerimi söylüyorum yine.

"NARİN'İ FARKLI GÖRÜRDÜM"

Ben çocuklarımın içinde Narin'i farklı görürdüm. Diğerleri bir şey istediğinde yok derdim ama Narin'e diyemezdim. Benim kızım bunu hak etmedi. Neden, niçin bunu hiçbir çocuk hak etmez. Benim Narin'im de hak etmez. Narin'den önce Tülin'im vardı. Bazı insanların bir şey yapacak gücü yok. Rahatsızdı. Ben sorumsuz bir baba değilim. Çocuklarım için ne gerekiyorsa yapıyorum.

"KÖYDE İSİMSİZ YÜZLERCE MEZAR VAR"

Köylerde isimsiz yüzlerce mezar var. Sorulduğunda zaten kendimden geçmiştim. Orada benim kızımın sadece mezar taşı değil birçok mezarın taşı yok. Köylerde mezarlıklar böyle. Büyükşehirlerdeki gibi değil. Bunu kızımıza bir şey yapmışız buna mı getiriliyorlar anlamıyorum ki.

"NİYE KIZIMIN YERİNİ DEVLET BULDUKTAN SONRA SÖYLÜYOR?"

Nevzat ile husumetimiz yoktu. Bir araba sıkıntımız olmuştu ama bu adam bu olaydan sonra her gece gelip benim yanıma oturmuştur. Niye kızımın yerini bildiği halde söylemiyor da, devlet bulduktan sonra söylüyor.

NEVZAT NARİN'İ 80 BİN TL İÇİN Mİ ÖLDÜRDÜ?

Ben artık böyle düşünüyorum. Yüzüme bakan bir insan bunu yapıyorsa, bunu da beklerim. Bu insan her akşam yanımda oturuyordu. Devlet belgelerle kim suçlu diyorsa o suçludur. Süreç devam ediyor.

"KATİLDEN HİÇBİR FARKI YOK"

Ben kimse kızıma zarar veremez diye düşünüyordum. Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur. Nevzat'ın jandarmadan kaçarken yakalandığı söylendi. İtirafçı değil bu insan katildir. Nevzat benim yanımda eli titremiyor 'Bana sabırlı ol' diyordu. Böyle bir vahşet var mı? Sen benim ne halde olduğumu görmüyor musun? Sen gerçekten komşum isen insansan bunu söylemen lazımdı. Olay olduktan sonra Nevzat her akşam bu evime geliyor, eli bile titremiyor. Niye kızımın yerini bildiği halde söylemiyor. Ben artık Nevzat Bahtiyar'ın para için çocuğumu öldürdüğünü düşünüyorum.

"O İNSANDAN HER ŞEYİ BEKLERİM"

Ben o insandan her şeyi beklerim. Nevzat Bahtiyar'ın bize verdiği arabayı biz başka bir galerici arkadaşımıza sattık. 2 yıllık bir süreç. Bu araç kaza geçirdi. Kaza yapan kişi bir anlaşmayla galericinin yanına geldi ve beni çağırdı gittim. 'Anlaşalım, davadan vazgeçeceğim' dedi. 2 ay süre istedim. Abimi eniştemi ve iki komşumu aradım konuştuk. 'Ben vermiyorum ev yapıyorum' dedi. 'Sen haksızsın 40 bin sen vereceksin' dendi Nevzat'a. Nevzat bu para için bu kini tutmuşsa ne diyebilirim. Bu olayı kapattık zannettim kapanmamış.

"NARİN'İ ÖLDÜRMEK İÇİN SEBEBİ YOKTU"

Ben kardeşimin katil olduğunu düşünmüyorum neticede biz kardeşiz. Bir suçu varsa devlet onu cezalandırır. Salim'in Narin'i öldürmek için sebebi yoktu. Kardeşimden de oğlumdan herkesten şüpheleniyorum."

Sonraki Haber