Narin cinayetindeki 2 şüphelinin çelişkili ifadeleri dikkat çekti

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturmada 2 tutuklu var, ikisinin ifadeleri de çelişkili. İşte detaylar...

Son Güncelleme:

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturmada 2 tutuklu var, ikisinin ifadeleri de çelişkili. Şüphelilerden ilki cinayet şüphelisi amca Salim Güran, ikinci isim ise itirafçı olarak bildiğimiz Nevzat Bahtiyar.

Bahtiyar'ın jandarma ve savcılık ifadelerinde çelişkiler var. Amca Salim Güran'ın o gün neler yaptığıyla ilgili ifadeleri de çelişkili.

Soruşturma devam ederken sabah saatlerinde 22 şüpheli adliyeye sevk edilmişti. Detayları Haber Global ekibi Diyarbakır'dan aktardı.

Görenler şaşırıyor, bu yavru kedi tavuk sesi çıkarıyor: "Sıcak bir yuva arıyoruz" Cebimizde bomba mı taşıyoruz? Adanalıların ömrü kısaldı: "Kadınlar çok konuşuyor ondan" 5 bin TL ödüllü 1 buçuk metrelik döneri yemeyi başaran 160 kiloluk adam zor anlar yaşadı Konut kredisi faizi düştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Mardin'de Togg ile şehir turu