Narin 13 gündür kayıp: Amcası hakkında flaş gelişme!

Diyarbakır'da kaybolan ve 13 gündür her yerde aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Son Güncelleme:

13 gündür her yerde didik didik aranan 8 yaşındaki Narin Güren'ın amcası kasten adam öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan tutuklandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin'i arama çalışmalarıyla ilgili ''Narin'e ilişkin dağ taş aranıyor ama maalesef henüz bulunamadı. Adli tıp incelemeleri sonucunda, bulunan izlerin kime ait olduğuna dair net bir belirleme yapılamadı. Narin'in amcası gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor. Bu aşamada bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Anne ve babadan alınan kan örnekleri, amcanın arabasında bulunan örneklerle eşleşti ve bu doğrultuda tutuklama gerçekleşti. Asıl temennimiz Narin'in canlı olarak bulunması.'' dedi.

Olay, 21 Ağustos'ta öğleden sonra, Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aradı. Köylülerle yapılan aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran, aynı gün saat 20.00 sıralarında jandarma karakoluna giderek kızının kayıp olduğunu bildirdi.