Mustafa Sarıgül bu sefer, Van Teşkilat Başkanını tokatladı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Van'da parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Van Teşkilat Başkanı ile olan 'üye' diyaloğu esnasında tokat attığı anlar kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Bir dizi ziyaret ve açılış programına katılmak üzere öğle saatlerinde Van’a gelen Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, parti binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

SARIGÜL BU SEFER, VAN TEŞKİLAT BAŞKANINI TOKATLADI

Teşkilat binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Genel Başkan Sarıgül, bir hafta içerisinde bin üye kaydı yapan teşkilat başkanından bu sayıyı artırmasını istedi. Konuşması esnasında bu sefer de teşkilat başkanını tokatladı. Genel Başkan, daha sonra teşkilat başkanıyla tokalaşarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: İHA

Soluk borusuna yiyecek kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Yemek borusu genişleyen yavru kedi çıkardığı seslerle şaşırtıyor Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi