Muharrem İnce'den Rahmi Turan'a 5, Talat Atilla'ya 3 kuruşluk dava

Muharrem İnce, Beştepe'ye gittiği iddiasını ortaya atan gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu. İnce avukatı aracılığıyla Turan hakkında 5 kuruş, Atilla hakkında ise 3 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.

Son Güncelleme:

CHP'li Muharrem İnce avukatı aracılığı ile kendisinin "Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü" iddiasını gündeme getiren Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu. Rahmi Turan hakkında 5 kuruş, Talat Atilla hakkında 3 kuruşluk tazminat davası açtı. 

Söz konusu suç duyurusu dilekçesinde 9 Kasım'dan bu yana yaşananlar özetlenerek, Talat Atilla'nın herhangi bir delil sunmadığına dikkat çekildi. Atilla'nın gazetecilik ilkelerini kötüye kullanıp kendine göre yorumladığı belirtilen dilekçede, "Sayın Muharrem İnce'ye gitmediği bir yere gitti denilerek siyasi hayatını ve itibarını zedelemek, siyasi hayatına zarar vermek amacı ile iftira atılmıştır" denildi.

Suç duyurusunda, "Şüpheliler yalnızca karalamayı yeğlemiş, ithamlarını hiç bir şekilde, tevsik ve ispat etme gereği duymamıştır. Çamur at izi kalsın mantığı ile hareket edilerek, haber kisvesi altında ileri sürülen bu iddialar külliyen yalandır, iftiradır" ifadeleri kullanıldı.

İNCE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İnce sosyal medya hesabından, "Bugün avukatım aracılığıyla yalan haberi yazan ve bu yalan habere kaynaklık eden hakkında suç duyurusunda bulundum ve bu kişilerden Talat Atilla hakkında 3 ve Rahmi Turan halkında 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtım" paylaşımında bulundu.



Sonraki Haber