Muhabbet kuşundan ''Sayın Erdoğan'' tiradı kahkahaya boğdu

Elazığ merkezde ikamet eden Yasin Karakış'ın sahip olduğu 'Paşa' isimli muhabbet kuşu insan gibi konuşması ve kurduğu uzun cümleleri ile görenleri hayretler içinde bırakıyor. Paşa'nın özellikle ''Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'' ve ''Emine Erdoğan'' demesi şaşırtıyor.

Son Güncelleme:

Elazığ merkezde ikamet eden hayvansever Yasin Karakış 9 ay önce aldığı ve 'Paşa' ismini koyduğu Çekoslovak cinsi muhabbet kuşuna kısa zamanda konuşmasını öğretti.

Önceleri 'Babacık', 'Cici kuş' ve 'Aşkım' gibi kelimeleri söyleyen Paşa, şu anda uzun cümleler kurarak konuşuyor.

Yaklaşık 19 kelime bilen ve 25 bin lira fiyat verilmesine rağmen satılmayan Paşa'nın ''Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'' ve ''Emine Erdoğan'' demesini duyanlar, kulaklarına inanamıyor.

TCG-AKIN Tekirdağ'da vatandaşlara kapılarını açtı Didim-Turgutreis-Bodrum seferleri başlıyor Maymunun hassasiyeti izlenme rekoru kırdı: Yavru kediyi koruyup kolladı, kimselere vermedi Almanya'da kuyumcuya giren silahlı hırsızı yumrukları ile etkisiz hale getiren Türk Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda İstanbul Boğazı'nda dev Türk bayrağı açıldı Bayburt'ta kendi yemeyip yavrularına yiyecek götüren anne kediye her gün et hazırlayan kasap