Muğla'da nesli tükenme tehlikesi altında olan yaban hayvanları gözlemlendi

Muğla'da yaban hayvanları Doğa Koruma ve Milli Park Müdürlüğü tarafından kurulan fotokapana yansıdı.

Son Güncelleme:

Muğla, doğal güzellikleri ve biyolojik çeşitliliği ile dikkat çeken bölgelerden biri olarak, yaban hayatı zenginliği ile de ön plana çıkıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yayınlanan videoda, Muğla'nın ormanlık alanları, dağları, gölleri ve kıyı bölgeleri birçok farklı türde yaban hayvanın görüntüsü fotokapana yansıdı.

Yayınlanan videoda, Muğla'da yaşayan Bozayı, Karakulak, Şahin, Kurt, Porsuk, Alageyik, Su Samuru, Tilki, Sansar, Yaban Domuzu, Yaban Keçisi(Teke) gibi yaban hayvanları görüntüye yansıdı. Özellikle nesli tükenmekte olan bazı türler, koruma altına alınan bölgelerde gözlemleniyor. Yaban keçisi, çakal, tilki, karakulak gibi memeliler de Muğla'nın dağlık ve ormanlık alanlarında yaygın olarak bulunuyor.

Giresun'da kayıt altına alınan askeri kamuflaj desenli mekik kelebeği ilgi odağı oldu Mide bulandıran görüntüler: Yemek ve tatlıların içinden böcekler çıktı! Fatih'te İSKİ'ye ait su borusu patladı: Su metrelerce havaya fışkırdı 82 yaşındaki kadın damatsız düğün yaptı Edirnekapı Surları girişe kapatıldı Ayçiçek yağı 80 günde 3 kez zamlandı