This browser does not support the video element.

Müfit Can Saçıntı, babasını son yolculuğuna uğurladı

Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın Çorum'da geçirdiği kalp krizi sonucu ölen babası Muhittin Saçıntı toprağa verildi. Cenazeye Saçıntı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra oyuncunun meslektaşları katıldı.

Son Güncelleme:

Mandıra Filozofu, Babamın Ceketi ve Yaşamak Güzel Şey filmlerinin yönetmen ve oyuncusu Müfit Can Saçıntı'nın emekli astsubay babası Muhittin Saçıntı, gezmek için gittiği memleketi Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Gökçam köyünde önceki gün kalp krizi geçirmişti.

Özel bir hastaneye kaldırılan baba Saçıntı'nın duran kalbi, doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı ancak yoğun bakım servisinde tedaviye alınan hasta, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Muhittin Saçıntı için Hacı Bektaşı Veli Vakfı'nda bir tören düzenlendi.


Saçıntı Ailesi ve çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından merhum, Gökçam köyünde toprağa verildi.

Cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Müfit Can Saçıntı, babasının hastaneye kaldırılmasının ardından sosyal medya hesabından "Arkadaşlar ben babama sevdiğimi söyleyemediğim için ve sevdiğimi söylemek için 2 film çektim. Babamın Ceketi filmi televizyonda yayınlanırken babamın kalbi durdu. Takdiri ilahi diyelim. Babanıza sevdiğinizi söylemediyseniz ertelemeyin. Babalar evlatlarınızı sevdiğinizi söyleyiniz" mesajını paylaşmıştı.  


Sonraki Haber