Mucize köpek: Depremin 28. gününde enkaz altından yeni doğurduğu 3 yavrusu ile böyle kurtarıldı!

Hatay'da enkazın altında tam 28 gün boyunca kalan hamile köpek yavruları ile birlikte bulundu. Köpeğin kurtarıldığı o anlar kameraya saniye saniye yansırken, yavrularının da iyi olduğu görüldü.

Son Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde binlerce konut yıkılırken yine binlerce insan hayatını kaybetti ve yaralandı. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde insanlar kadar hayvanlarda etkilendi.

28 GÜN SONRA KURTARILAN MUCİZE KÖPEK!

Görüntülerde, Hatay'daki depremde hamile olarak enkazda mahsur kalan köpeğin 28 gün sonra doğum yapmış halde 3 yavrusu ile bulunarak, kurtarıldığı anlar yer aldı. O anlar izleyenlerin yüreklerini ısıttı. Köpekler tedavi altına alındı.

Kaynak: Haber Global TV

10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan, içim yanıyor" Tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! ‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi: “Şehitlerimizi unutmayalım” Fatih’te cam çerçevenin adamın üzerine düştüğü o anlar kamerada La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da görüldü