Motosiklet çalan hırsızdan pes dedirten tepki: 'Bir parça alacağım, zehir ettiniz'

İstanbul Şişli'de vatandaşın motosikletinden parça söken hırsız mahalleli tarafından görüntülenince, 'Bir parça alacağım zehir ettiniz' diyerek şaşkınlık yarattı.

Son Güncelleme:

Şişli’de bir hırsız, vatandaşın kapısının önünde brandanın altında duran motosikletinden parça sökerken mahalliye yakalandı.

“Bir parça çalacağım onu da zehir ettiniz”

Şahıs motosikletten parça çalacağı esnada mahalleli tarafından fark edilerek engellendi. Hırsız kendisine tepki gösterilince mahalleliye, “Bir tane parça alacağım onu da zehir ettiniz” diye tepki gösterdi. Pişkin hırsızın tepkisi “bu kadarına da pes” dedirtirken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Tek kişilik protesto: Vatandaşlara ABD ve İsrail'e boykot çağrısı Besiciyi şaşırtan manzara: 2,5 metrelik yılan orada görüntülendi Rögarda patlama: Apartmanda hasar meydana geldi Mahra Melin'in babası Murat Pınar'dan köpek düzenlemesine destek: "Devletin aklı büyüktür" Dikkatli kedinin damacana performansı: Bunu sahibi de beklemiyordu Motosikleti kullanış biçimiyle kazaya davetiye çıkardı: O anlar kamerada