Minibüs ve otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde minibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde yaralanan 4 kişiden biri, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Son Güncelleme:

Sakarya’nın Kocaali ilçesine bağlı Hızar Mahallesi’nde meydana gelen kazada, N.A. idaresindeki 54 AL 572 plakalı Opel marka otomobil ile O.A. idaresindeki 54 AKK 143 plakalı Volkswagen marka minibüs kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü N.A. ve otomobildeki Semahat Akbıyık ile minibüste yolcu olarak bulunan H.K. ve H.D. yaralandı.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Hastanede durumu ağırlaşan Semahat Akbıyık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazaya ilişkin başlatılan inceleme sürüyor.

Menekşe Plajı'ndaki yoğunluk havadan görüntülendi Antalya sahillerinde bayram yoğunluğu artarak devam ediyor Beykoz'da TEM otoyolunda metrelerce koşan kadın şaşırttı, nedeni ise sonradan anlaşıldı İki grup arasında kavga: Tekmeler yumruklar havada uçuştu Kaçan boğaya çalım atan adamın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu Tatilciler, Bolu'nun doğa harikasına akın etti