This browser does not support the video element.

Milli sporcuya baba saldırısı kamerada: "Ben ölmek istemiyorum"

Mersin'in Tarsus ilçesinde 20 yaşındaki Paravolley A Milli Voleybol Takımı oyuncusu İlke Naz Hoş, babasının şiddetinden kurtulmak için sosyal medyadan yardım istemesiyle gündeme geldi. Hoş, yaşananları anlatırken, babasının son olarak hem aracına hem de iş yerine saldırdığını belirterek şikayetçi oldu.

Son Güncelleme:

Alınan bilgiye göre, dün akşam 20.30 sıralarında ilçeye bağlı Atatürk Caddesi'nde baba O.H. (49), milli oyuncu İlke Naz Hoş'un bulunduğu araca saldırarak zarar verdi. O.H. daha sonra kızının iş yerinin de camlarını kırdı.

O anlar güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansırken, milli sporcu Hoş, sosyal medyadan yaşananları anlattığı video paylaşarak yardım istedi.

Öte yandan, Tarsus İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma ile şüpheli baba O.H.'nin yakalandığı öğrenildi. İlke Naz Hoş ile annesi Filiz T.'nin O.H.'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

Bitlis’te Ekim ayında kar yağışı, 10 santimetreye kadar ulaştı 8 katlı bina kontrollü yıkımda çöktü, o anlar kamerada Artvin'in Yusufeli ilçesinde kaya düşme vakaları korkuttu Tekirdağ'da sahilin rengi değişti Ataşehir’de yanan evin içerisine girip kadını kurtaran vatandaş, o anları kayda aldı Nemrut Krater Gölü'nde kuyruklu yıldız görüntülendi