Milli atıcı Yusuf Dikeç, rahatlığı ile dünyayı salladı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in atış anındaki rahatlığı bir anda dünyada gündem oldu. Dikeç rahatlığıyla dikkat çekti...

Son Güncelleme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karma takım mücadelesinde, Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, tarzıyla büyük ilgi çekti.

Atıcılık müsabakalarında genellikle sporcuların kullandığı lens, göz kapağı veya kulak koruması gibi ekipmanları tercih etmeyen Yusuf Dikeç, atış sırasındaki duruşuyla Paris 2024'ün sosyal medyada en çok konuşulan ismi oldu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan Yusuf Dikeç, milyonlarca görüntüleme aldı.

Yabancı bir kullanıcı, milli sporcumuz için "Bu sabah uyandığında olimpiyatlara katılmaya karar vermiş gibi görünüyor." şeklinde bir paylaşımda bulundu; X ve Tesla şirketlerinin sahibi Elon Musk'tan da Yusuf Dikeç'e övgü geldi. Musk, X'te Yusuf Dikeç'in atış anını paylaşan bir hesabın altına "Güzel" yorumunu yaptı.

Hindistan basınının da büyük ilgisini çeken Dikeç için "Gümüş madalya kazandıktan sonra fenomen oldu" ve "Sıradışı stili onu gümüş madalyaya taşıdı" başlıkları atıldı.

Instagram'da on milyonlarca takipçisi olan hesaplar tarafından da paylaşılan Yusuf Dikeç için "Türkiye; özel lensleri, göz kapağı ve kulak koruması olmayan bir adam göndererek gümüş madalya aldı" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye'nin siber güvenlik kalkanı: USOM dijital tehditlere karşı 7/24 teyakkuzda Otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ölü Adliye çıkışı iki taraf arasında kavga Yer Sivas: Yolda gördüğü tilkiyi elleriyle besledi Şarampole yuvarlanan minibüsteki minik kazazedeye özel ilgi Giresun'da denizde korkutan hortum!