Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"

Kayseri'de zayıflama ve adet görememe şikayetiyle doktora başvuran 14 yaşındaki kızın midesinden ve bağırsağından 3.5 kilo saç kılı çıkarıldı.

Son Güncelleme:

"İlginç bir vaka"

Kayseri Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Murat Kabaklıoğlu; vaka hakkında bilgiler vererek; "Bu vakamız ilginç bir vakaydı. 14 yaşında bir kız çocuğumuz. Zayıflama ve adet görmeme şikayetiyle doktora başvuruyor. Aile saç yediğini uzun zamandır biliyor ama muhtemelen hazmedileceğini düşündüğü için çok fazla önemsemiyorlar. Midede birikeceğini düşünemiyorlar. Bu yüzden de ne psikiyatrik yardım alıyorlar ne de doktora başvuruyorlar. Gittikleri doktor arkadaşta karındaki şişliği tespit ediyor. Görüntüleme yöntemleri ile midede kıl yumağı olduğunu tespit ederek bize yönlendiriyor. Bizde ameliyatını gerçekleştirdik. Midenin ve on iki bağırsak kısmının tamamını dolduran yaklaşık 3.5 kiloluk bir kıl yumağını ameliyat ile çıkardık" dedi.

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Batman'da nesli tehdit altındaki “Fırat kaplumbağaları” görüldü