Miami ile Ümraniye'de ev fiyatları aynı

Haber Global yayınında, uzun süredir gündemden düşmeyen ev fiyatları tartışılırken program sunucusu Buket Güler, Kaan Sekban'ın sosyal medyada paylaştığı Miami ile Ümraniye'deki ev fiyatı karşılaştırmasını örnek verdi. Her iki evin fiyatının aynı olması şaşkınlık yarattı.

Son Güncelleme:

Haber Global yayınında uzun süredir gündemden düşmeyen ev fiyatları tartışılırken Program sunucusu Buket Güler, Kaan Sekban'ın sosyal medyada paylaştığı Miami ile Ümraniye'deki ev fiyatı karşılaştırmasını örnek verdi. Her iki evin fiyatının hemen hemen aynı olması konukları da şaşırtırken, yayında emlak fiyatlarındaki yükselmenin nedenleri değerlendirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Rapunzel gibi kızın saçları gündem oldu: Bu saçlar Shakira'da yok! Altyapı çalışmasında boru delindi, sızıntı ekipleri harekete geçirdi Öğretmenlerin deve sınavı: Öğrencileri kadar olamadılar Gören ne olduğuna anlam veremedi: T-Rex timsahın nehir keyfi Leyleğin hijyenli beslenmesi fotokapana yansıdı: "Yıkamadan yer miyim?" "Ölü görünüyorsun" diyerek ilaç vermemişlerdi! Şaban Er 12 gün sonra "canlandırıldı"