This browser does not support the video element.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Haber Global'e anlamlı ziyaret

Haber Global televizyonunu ziyaret eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, yayınları yakından takip ettiğini belirtirken Haber Global ailesini tebrik etti

Son Güncelleme:

Haber Global televizyonu önemli bir misafiri ağırladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Haber Global televizyonunu ziyaret etti. Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyeti Haber Global Yönetim Kurulu Başkanı Elnur Abdullayev, Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov ve Haber Global Genel Yayın Yönetmeni  Erdoğan Aktaş karşıladı.
Haber Global ailesi, Devlet Bahçeli'ye işgal altındaki Karabağ'ı sembolize eden el örgüsü özel bir halıyla birlikte 15 Temmuz belgeseli hediye etti.
Devlet Bahçeli de Erdoğan Aktaş'a 15 Temmuz akşamı duruşuyla ilgili teşekkür etti. "Ziyaretinize gelmeden evvel 15 Temmuz gecesi kanalı ele geçirmek isteyenlere karşı nasıl direndiğinizi bir kez daha seyrederek geldim. O belgeseli alınca da çok memnun oldum" diyen Bahçeli, sözlerine o geceki direniş için "Çok önemliydi, çok önemli bir duruştu ülke için" şeklinde devam etti.
Devlet Bahçeli, kendisinin Bakü ziyaretinde modern Azerbaycan'ın Kurucu Lideri Haydar Aliyev'le Karabağ ile ilgili bir anısını anlattı.
Bahçeli, Aliyev'in o dönemde Karabağ ile ilgili endişelerine işaret ederek "Kendisinin eğer bunlar çözülmezse ilerde nasıl olur, bunlar çok büyük riskler taşıyabilir diye bir çabası vardı. Buna rağmen yine de hala Karabağ meselesi çözüme kavuşturulmuyor. Birçok faktörler de rol oynuyor" dedi.
Haber Global'in yayınlarını yakından takip ettiğini belirten Bahçeli, kanalın yayınları ve duruşundan dolayı Haber Global yönetimini tebrik etti.
Kendisi de Beşiktaş'lı olan MHP Lideri, Beşiktaş kulübünün şapkaları önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

 

Sonraki Haber