Mezardaki Cem Garipoğlu mu?

İnceleme ekipleri bugün Cem Garipoğlu'nun mezarını açtı, DNA örneği alınacak. Peki mezardaki Cem Garipoğlu mu?

Son Güncelleme:

Münevver Karabulut’u canice katleden Cem Garipoğlu’nun Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan mezarı bugün açıldı. Mezardan çıkarılan cesedin konulduğu tabut götürüldü. Ceset örneği DNA incelemesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Münevver Karabulut cinayeti ve Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili sırlar henüz netlik kazanmadı.

Haber Global canlı yayınına katılan Emekli Cinayet Büro Dedektifi Savaş Kurtbaba konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtbaba, Cem Garipoğlu'nun ölmediği mezardakinin o olmadığına ilişkin yapılan kamuoyu yorumlarına, "Bunlar şehir efsanesidir. Bu süreç çok uzun." diyerek anlattı.

NE OLMUŞTU?

Karabulut ailesi, avukatları aracılığıyla, ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığına dair iddialar üzerine mezarın açılması için fethi kabir talebinde bulundu. Bu talep, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildi ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması yönünde talimat verildi. Savcılık, Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı'ndaki mezarın 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de açılmasına karar verdi.

İşletme Müdürü kadın çalışanını böyle dövdü Drift yapan otomobil sürücüsüne 46 bin 590 lira ceza Yusuf Dikeç'in portresi depremzedeler için bağışlanacak ATAK helikopterleri gösteri uçuşu yaptı TEKNOFEST'e yöresel kıyafet damgası Kebapçılar TEKNOFEST'te dumansız mangal yaptı