Metrobüs hattında 120 günlük çalışma: Bazı istasyonlar kademeli kapanacak

İstanbul'da metrobüs yollarında bozulmalar meydana geldi. 120 gün sürecek çalışma nedeniyle bazı istasyonların kademeli olarak kapalı olacağı açıklandı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

İstanbul ulaşımında kilit rol oynayan metrobüs yollarında bozulmalar meydana geldi. Özellikle Okmeydanı-Perpa bölgesinde, asfaltın bir kısmının eridiği, bazı noktalarda çukurlaşmalar oluştuğu görüldü. Metrobüsü kullananlar da yollardaki bozulmalardan şikayetçi olduklarını belirtti.

"SÜREKLİ KASİS VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUZ"

Yolculardan Seher Özyurt, "Yolda giderken sürekli hareketlilik, bir iniş çıkış, sürekli kasis varmış gibi hissediyoruz. Çalışmalar olduğu zaman yolcu açısından yoğunluk oluyor kalabalık aynı şekilde devam ediyor. Trafiksiz olması açısından çocuklarımızla olduğumuz zaman metrobüsü tercih ediyoruz, yoğunluk azaltılırsa, yollara bakım yapılırsa çok iyi olur" dedi. Yolculardan Serhat Çelik ise "Metrobüsü aralıklı olarak kullanıyorum genelde işe giderken minibüs kullanıyorum. Belli noktalarda yolculuk esnasında zıplıyor otobüs. Yolun bakımından çok da memnun değiliz, bakımların yapılması lazım" diye konuştu.

Kaynak: DHA