Mersin'de bir şahıs, bahçesine giren 19 yaşındaki genci öldürdü

Mersin'in Tarsus ilçesinde 28 yaşındaki bir şahıs, evinin bahçesine giren 19 yaşındaki Mehmet Can Karakoç'u tabancayla vurarak öldürdü. Şahıs, cinayetin ardından teslim oldu.

Son Güncelleme:

Mersin'deki kan donduran olay, gece saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi Paşalar Sekisi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, M.K. (28), evinin bahçesinden ses geldiğini duydu. Aşağı inen M.K., bahçesinde bulunan Mehmet Can Karakoç'un (19) kaçması üzerine arkasından koştu. M.K., bir süre sonra yakaladığı Karakoç ile tartışmaya başladı. Karakoç, üzerindeki bıçakla M.K.'ye saldırdı. M.K. de belinde taşıdığı tabancayla Karakoç'un bacağına ateş etti ve kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Karakoç'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Karakoç'un cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan M.K., bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ANKARA'DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONUNDA 5 TUTUKLAMA

Ankara'da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda aralarında araç kiralama şirketi sahiplerinin de bulunduğu 21 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i tutuklandı, diğerleri adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındıran ve yine kaçak yollarla yurt dışına çıkmalarını sağlayan organizatörlerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmada 'örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı' suçunu işleyen ve aralarında araç kiralama şirketi sahiplerinin de bulunduğu 28 şüpheli tespit edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda 21 şüpheli ile 36 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Aramalarda 20 ticari ve binek araç, 15 cep telefonu, 10 sim kart, 2 hafıza kartı, 2 bilgisayar, 8 araç ruhsatı, 23 uyuşturucu hap, 600 gram kubar esrar, 1 av tüfeği, 20 tabanca mermisi ele geçirildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklandı, 16'sı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber