Meral Akşener'in "Kabul ederse faturasını öderim" teklifine Kılıçdaroğlu'ndan cevap

Faturasını ödemediği için elektriği kesilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na muhalefetten destek geldi. Akşener "Kabul ederse faturasını ben öderim. O da Selvi hanım için zorluğu o çekecek" dedi. Kılıçdaroğlu'ndan ise yanıt gecikmedi.

Son Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödemediği için elektriği kesilen vatandaşları anlamak amacıyla kendi faturasını ödememiş ve dün itibariyle elektriği kesilmişti. Kılıçdaroğlu'na muhalefetten destek geldi. İyi Parti lideri Meral Akşener açıklamasında "Kabul ederse faturasını ben öderim. Bu zorluğu Selvi Hanım çekecek" dedi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN AKŞENER'E YANIT

Kılıçdaroğlu, Akşener'in fatura desteğine "Meral hanımla konuştum. Önemli olan elektriksiz evlerde yaşananların 84 milyona duyulması. Bunun için bir sıkıntı yaşanacaksa, yaşanılır. Önemli değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Yok mu 100 bin TL'ye çalışacak tamirci? Denizli'de bir berber müşterisini sıcak hava balonunda tıraş etti Tuzla’da tır kasasında 8 ton birden ele geçirildi! Sahilde yine bir kadına ait cansız beden bulundu! Ormanda avuçlarına meyve doldurarak bekledi, başına gelenlere inanamadı Hüngür hüngür ağlayan sahibini teselli eden atın görüntüleri şaşırttı