Meral Akşener'den 'aşı' tepkisi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, koronavirüs aşılarıyla ilgili olarak iktidara tepki gösterdi. Akşener, "Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamaları:

Türkiye çaresiz değil, milletimiz çözümsüz değil, biz varız. Akşam ne yemek yapacağımı bilmiyorum diyen annenin ızdırabını ben anlıyorum. Gerçekler ayyuka çıktı. Mızrak artık çuvala sığmıyor. Sen farkında olmasan da milletimizin sana ayırdığı sürenin sonuna geliyoruz. Borcu olmayan tek bir esnafa rastlamadım. Senin ısrarla görmek istemediğim, milletimizin yaşadığı gerçek bu. Bu memlekette eczanelerde bile artık veresiye var sayın Erdoğan. 

AŞI ELEŞTİRİSİ

Birçok aşının 3. faz etkinlik oranı açıklandı. Yakın koruma sağladıkları gösteriliyor. Senin görevin o aşıları bulup getirmekti ama sen bunu bile beceremedim. Minik ortağın Cinping Perinçek'e uydun, Çin'e yaranmaya çalıştın ama yeterli sayıda Çin aşısı bile getiremedin sayın Erdoğan. Putin'den Rus aşısı da alamadın. Yunanistan kadar bile aşı satın alamayan bir iktidar. 

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NE REKTÖR ATAMASI TARTIŞMASI

Aşıdan ve esnaftan çok daha önemli gündemleri var. Boğaziçi Rektörü üzerinden ortalığı karıştırmakla meşgul. Boğaziçi'ni dünyada ilk 100'e sokacağım diyor rektör. Kendisi daha önce iki üniversitede rektörlük yapmış. Onları ilk 100'e Türkiye'de sokabilmiş mi? Hayır. Sayın Erdoğan bilmediği her konuda gösterdiği o müthiş uzmanlıkla diyor ki, Boğaziçi'yi Türkiye'nin en iyisi yapan kadro bu işi bilmiyor. Melih Bulu bu işin uzmanı. Bu akıl dolu değerlendirme tanıdık geliyor mu? Biz bu filmi daha önce de izlemiştik. Damat bakanı atadığında da kendisinden bu arkadaşın ne kadar büyük bir ekonomist olduğunu dinlemiştik. Huylu huyundan vazgeçmiyor. İnstagram fenomeni damat bakan gitti, şimdi damat aromalı rektör geldi. 

Onlar istese de istemese de Türkiye değişecek, Türkiye değişecek, Türkiye düzenleşecek, Türkiye iyileşecek. Buna engel olmaya güçleri yetmeyecek. Çünkü göklerden gelen bir karar vardır. 

(Miçotakis'in Türkiye'ye yönelik sözleri) Sayın Başbakan, siz bir türlü kabullenemeseniz de KKTC müstakil bir devlettir. Haddinizi bilin.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber