Menemen yaparken buna asla dikkat etmemişiz! Bu hata Menemenin bütün lezzetini ortadan kaldırıyor

Lezzetli bir menemen hazırlamak için birden fazla detaya dikkat etmek gerekiyor. İlk olarak bilinmesi gereken ise Menemende kullanılacak olan domateslerin kesinlikle fazla yumuşak olmaması gerektiğidir. Menemende kullanılan domatesler sert ve sulu olmalıdır. 

Menemen hazırlarken domateslerin kabuklarını soymak da oldukça önemlidir. Domateslerin daha iyi pişmesi ve ayrıca daha lezzetli olması için ayçiçek yağı yerine zeytinyağı ya da tereyağı kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu durum daha lezzetli menemenler hazırlamanıza yardımcı olacaktır. 

Ayrıca menemen hazırlarken domatesleri parçalar halinde kullanmak yerine rendelemek domateslerin çok daha güzel pişmesine yardımcı olacaktır. Bu şekilde hazırlayacağınız menemenin lezzeti, kat ve kat artacaktır.