"Mein Schiff 6" kruvaziyeri ile Bodrum'a 2 bin 571 yolcu

Muğla'nın Bodrum ilçesine, "Mein Schiff 6" isimli kruvaziyer ile 2 bin 571 yolcu geldi. 281 metre uzunluğundaki gemide çoğu Alman 2 bin 571 yolcu ile 910 personel bulunuyor.

Son Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesine, "Mein Schiff 6" isimli kruvaziyer ile 2 bin 571 yolcu geldi. Malta Bayraklı 281 metre uzunluğundaki gemi, Bodrum Cruise Port'a yanaştırıldı. Kandiye Limanı'ndan gelen gemide çoğu Alman 2 bin 571 yolcu ile 910 personel bulunuyor.

Gemiden inen turistler gümrük işlemlerinin ardından Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde yürüyüş yaptı, çarşıyı ve tarihi yerleri gezdi. Yolculardan bazıları da bisikletle şehir turuna çıktı. Gemi akşam saatlerinde Kuşadası Limanı'na gitmek üzere Bodrum'dan ayrılacak.

Otomobil yoldan çıktı, apartman bahçesine uçtu! İki sürücü arasında sinyal kavgası: Tekmeler yumruklar birbirine karıştı Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü