Meclis'teki yumruklu kavgaya çarpıcı yorum: "Meclis zaten böyleyse hepimiz de kendi fotokopimiz olarak kendimizi ekranda görüyoruz"

TBMM olağanüstü oturumunda TİP'li Can Atalay'ın vekilliğin iadesi tartışmalarında çıkan kavgaya ilişkin tartışma sürüyor. Haber Global'de konuyu değerlendiren Gazeteci Metehan Demir, "Meclis zaten böyleyse hepimiz de kendi fotokopimiz olarak kendimizi ekranda görüyoruz" dedi.

Son Güncelleme:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde TİP'li Can Atalay'ın vekilliğinin iadesi için gerçekleştirilen olağanüstü oturumda AK Parti ile TİP vekilleri arasında başlayan sözlü atışma tekmelerin yumrukların havada uçuştuğu büyük bir kavgaya dönüştü. TİP Milletvekili Ahmet Şık'ın sözleriyle başlayan AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'ın fiziki müdahalesiyle büyüyen olaya ilişkin tartışmalar sürüyor. Haber Global ekranlarında konuyu değerlendiren Gazeteci Metehan Demir, ortaya çıkan görüntülerin onaylanmasının doğru olmadığını belirtti.

Olayın dünya basınında geniş yer bulduğunu ve çokça konuşulduğunu belirten Demir, "Bizim taraf haklı, senin taraf haklı tartışmasından çıkarıp bu görüşmeler sırasında yaşanan kavganın hiçbir kabul edilebilir tarafının olmadığından değerlendirmeye başlamak lazım. Bu sinirlerin ne kadar gergin olduğunu, ne kadar Türkiye'de gelinen noktanın, maalesef sokaklar kavgadan geçilmiyor, birbirini öldürenler, vuranlar, yaralayanlar, o kadar çok örnekleme var ki Meclis örnek olur diye idealize bir yorum yapmak mümkün ama Meclis zaten böyleyse hepimiz de kendi fotokopimiz olarak kendimizi ekranda görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Başkandan öğrencilere ücretsiz dijital dershane Trafikte tehlikeli yolculuk: Kapıları açık ilerledi Mucize kurtuluş! Havaya savrulduğu kazada burnu bile kanamadı "Dünyanın en uzun adamı"ndan çöl safarisi Tavuğu yakalamak isteyen dev pitonun hazin sonu Korkudan yaptığıyla hayrete düşürdü! Kurdun üzerine geldiğini sanan köpek televizyonu kırdı