Meclis Başkanı Kurtulmuş, yeni yasama yılının açılışında konuştu: "Türkiye de gözü dönmüş İsrail'in hedefinde"

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te yeni yasama yılının açılışında konuştu. Kurtulmuş, "İsrail'in sınır tanımaz tutumları, bölgedeki bütün ülkelerin egemenliğini tehdit edecek seviyeye ulaşmıştır" dedi.

Son Güncelleme:

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'te yeni yasama yılının açılışında konuştu.

Kurtulmuş'un açıklamaları şöyle:

"Artık şirazesi kaçmış şekilde İsrail'in saldırgan tutumlarının devam ettiği ortamda Türkiye'nin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu aşikardır. Bütün farklı kimliklerin bu ruha ciddi şekilde katkıda bulunacağına inanıyorum. Şartlar artık zembereğinden boşalmış bir dünya sisteminin, nereye evrileceği belli olmayan yeni çatışma ortamlarına gebe olduğunu da ortaya koymaktadır. İsrail'in sınır tanımaz tutumları, bölgedeki bütün ülkelerin egemenliğini tehdit edecek seviyeye ulaşmıştır.

Bu ülkenin hedefinde bulunan ülkelerden biri de Türkiye'dir. İsrail'in bu saldırgan tavırlarını önleyecek programları ortaya koyması şarttır. Devlet ve millet olarak birlikte hareket ederek bu saldırganlığın durdurulması, Filistin halkının barış içinde yaşaması için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ettik."

İran'ın önündeki 3 senaryo Fotoğraf makinesini gören kedi mankenliğe soyundu Yavru baykuşuna gülmeyi öğretti Kuzgun seyir füzesiyle gerçekleştirilen balistik test atışı Emniyetin ‘kurbağa adamları’ Rojin için devrede Özgür Özel'den 'Cumhurbaşkanı'nı ayakta karşılama' açıklaması