Mazhar Alanson, Özkan Uğur'a gözyaşlarıyla böyle veda etti: "Ele güne karşı yapayalnız... Nasıl da gittin..."

69 yaşında vefat eden sanatçı Özkan Uğur için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenleniyor. MFÖ grubunun usta sanatçısı Uğur'un en yakın arkadaşları, Mazhar Alanson ve Fuat Güner veda töreninde duygusal anlar yaşadı konuşmakta zorluk çektiler.

Son Güncelleme:

69 yaşında vefat eden usta sanatçı Özkan Uğur'a son veda Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.

MFÖ üyelerinden arkadaşları Özkan Uğur'un cenazesinde ona son vedalarını yaptı.

Fuat Güner, "Hiçbir söz, hiçbir gözyaşı onun acısını içimizden attıramaz. Özkan'ım yeniden buluşmak için hoşça kal" diye konuştu.

''ELE GÜNE KARŞI YAPAYALNIZ NASIL DA GİTTİN''

Mazhar Alanson ise, "Özkan'cım, şu anda burada olduğunu hissediyorum. Bizi seyrettiğini... Zaten gönüllerimizde her zaman kalacak. Bir konuşma hazırlayamadım, iki üç gündür halimiz zaten darma duman. Eşi ve oğluna baş sağlığı diliyorum, sabırlar diliyorum. Gittik, herkes üzgün, ağlıyor. Özkan'ın meşhur lafları, sözleri vardır şifreli. Biz üçümüz bir arabada kimsenin anlamaması istediğimiz bir mevzuyu kuş dili ile konuşurduk. Ateşimiz soğusun onlardan da ileride söz ederiz. Yeteneği tartışılmaz. Onu herkes biliyor. Biz yakınları zaten biliyoruz. Sevildiğini biliyordun ama bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun. Meğer bütün Türkiye severmiş. Özkan'cım ele güne karşı yapayalnız, böyle yapılmaz ki, nasıl da gittin yapayalnız. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Temel kazısından ceset çıktı: Elleri ve ayakları bağlanmış halde bulundu Sıcak havayı fırsat bilen Antalyalılar plajlara akın etti Salda Gölü'nde dikkat çeken manzara: Kızıl geyikle birlikte yürüyüş yaptılar Vadi yamacında mahsur kalan koyunu AFAD ve JAK kurtardı Köpekbalıkları avlamak istedikleri vatoz için kavgaya tutuştu Koçla eğlenen adam kendini yerde buldu