MasterChef'te Gülşah ve Berker arasından elenen isim belli oldu

MasterChef 2020'de Gülşah ve Berker'in kaldığı eleme potasında şefleri zorlayan karar belli oldu. MasterChef'te kim elendi sorusu cevabını buldu

MasterChef'te kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. 6 Eylül'de yayınlanan MasterChef eleme turunda Berker ve Gülşah arasında yaşanan elemede şefler zor kararlarından birini verdi.

Yaratıcılık turunda yarışmacılardan dana yanağı ile bir tabak hazırlamaları istendi. Dana yanağından en iyi yemeği yapan 3 isim Eray, Duygu ve Özgül oldu ve bu üç isim eleme potasından çıktı. 

Eleme turunda ise Ebru, Gülşah ve Berker'den istenen eleme yemeği ise duxelle dana pirzolaydı.

Ebru, bu turda en iyi yemeği yaparak elenmekten kurtulurken eleme adayı olarak kalan iki isim Gülşah ve Berker oldu.

Dokunulmazlık oyunlarından 2'sini kaybeden Kırmızı takımda 4 isim eleme potasında yer alırken dokunulmazlık oyununu bir kez kaybeden Mavi takımdan 2 isim eleme potasında yarıştı.

Dokunulmazlık oyunlarında şeflerin verdiği Meksika mutfağına ait yemekleri en iyi yapan takım Mavi takım olmuş, bireysel dokunulmazlıkta ise Kuzu İncik yemeğini en iyi yapan ve haftanın ilk bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Eray olmuştu. Eray, ilk eleme adayı olarak Özgül'ü söylemişti.

Takım oylamasının ardından ise 2. eleme adayı Duygu olmuştu.

Haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan Barbaros haftanın üçüncü eleme adayı olarak Berker'i göstermişti. Dördüncü eleme adayı da Mavi takımın kendi içerisinde yaptığı oylama sonucunda Ebru olarak belirlenmişti.

Takım oyununda yarışmacılardan Oya Başar, Selda Alkor, Erhan Yazıcıoğlu ve Serdar Gökhan için bir menü çıkarmaları istenmişti. Yeşilçam'ın yıldızları tadına baktıkları yemekleri oylayarak oyunu kazananı belirlemişti. Oyunu Mavi takım büyük bir üstünlükle kazanmıştı.

Dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan mantarın ana aktör olduğu yaratıcı ve lezzetli tabakları çıkarmaları istenmişti. Gülşah, Emir, Eray en iyi tabakları çıkaran 3 yarışmacı olmuştu. Dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ise Emir olmuş ve Emir de daha önce kendi ismini yazan Gülşah'ın ismini vererek eleme potasına sokmuştu.

Takım oylamasında ise altıncı eleme adayı Eray olarak belirlenmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber